Zde může být vaše reklama.

Čeká nás teplý víkend, ideální na výlety

Čeká nás teplý víkend, ideální na výlety

31. 05. 2019 - 05:50

Vypadá to, že se s končícím květnem počasí rozhodlo alespoň na chvíli umoudřit a dopřát nám všem krásný, teplý a slunečný víkend. Kdo využije příležitosti a vyrazí na výlet, určitě neprohloupí.

Pátek nabídne ráno polojasno až oblačno, během dne polojasno až skoro jasno. Nejvyšší teploty 20 až 23 stupňů Celsia, na horách 13 až 17 stupňů. Slabý proměnlivý, během dne přechodně mírný severozápadní až severní vítr 2 až 5 metrů za sekundu.

Sobotní počasí bude ještě o pár stupňů teplejší, ale na některých místech kraje se mohou objevit bouřky. Bude skoro jasno až polojasno, odpoledne přechodně až oblačno a ojediněle právě na některých místech mohou přijít přeháňky nebo bouřky. Nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 23 až 26 stupni Celsia, na horách 16 až 20 stupňů. Slabý proměnlivý, během dne přechodně mírný severní až severovýchodní vítr bude foukat v rychlosti 2 až 5 metrů za sekundu.

Neděle bude víceméně kopírovat sobotu. Čeká nás skoro jasno až polojasno, během dne přechodně až oblačno, někde i přeháňky nebo bouřky. Nejvyšší denní teploty vyšplhají 23 až 27 stupňů Celsia. Slabý proměnlivý, během dne přechodně mírný severovýchodní vítr bude mít rychlost 2 až 5 metrů za sekundu.

Další články