Fashion Glam Olomouc

Interliga žen Házenkářky DHK Zora zahájily přípravu

Házenkářky DHK Zora zahájily přípravu

foto: dhkzoraolomouc.cz

24. 07. 2024 - 18:27

Házenkářky DHK Zora Olomouc zahájily přípravu na nový soutěžní ročník. Trenérská dvojice Lucie Fabíková a Jan Bělka ji pojala trochu netradičně. Hráčky měly do pondělí nastavený individuální kondiční plán tak, aby při prvním společném tréninku byly schopné navázat na herně-kondiční přípravu. Hanačky vyrazily na soustředění do maďarského Debrecínu. Pak budou pokračovat v přípravě v domácích podmínkách.

V kádru nedochází k početným příchodům ani odchodům. Tým bude chtít navázat na předešlý ročník, kdy hodně omladil a pracoval na herních, systémových změnách. Letos mezi jediný mimoklubový přírůstek patří Olga Vasyliaka, která přichází z klubu HK Hodonín. Dále do družstva přišly se starší dorostenky Julie Horutová, Michaela Krajčová a Natálie Rodeková. Z kádru odešly Iva Závišková a Eliška Krejzlíková.

Tým kromě přípravy v Maďarsku a tamní herní přípravu čeká také tradiční Pohár Míru, který se bude hrát v Olomouci 17.-18. srpna.

V klubu po minulé sezóně proběhla změna vedení. Po poslední valné hromadě našeho klubu DHK Zora Olomouc byl zvolen nový výkonný výbor, který si dále rozdělil jednotlivé funkce a také zvolil novou předsedkyni klubu Veroniku Hejtmánkovou. Novými členy výboru klubu jsou aktuálně předsedkyně Veronika Hejtmánková, dále Jan Bělka, Klára Sovová, Lucie Dostálová a Kateřina Růžičková.

Další články