Fashion Glam Olomouc

Hokejový Prostějov posiluje, k týmu se přidali Zadražil a Hozák

Hokejový Prostějov posiluje, k týmu se přidali Zadražil a Hozák

10. 05. 2016 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Výraznou přestabou kádru prochází tým v letní přestávce Jestřábů Prostějov. Tým opustili někteří zkušení hráči, například Drtina nebo Cetkovský, výčet posil ale stojí za pozornost: Vojtěch Zadražil (na snímku) si letos zahrál baráž o extraligu s Jihlavou, útočník Jiří Hozák má za sebou zase sparťanskou minulost. Tím ovšem seznam posil nekončí.

Výraznou novou tváří je v prostějovském dresu také zlínský odchovanec Aleš Holík, který má za sebou stovky zápasů v první lize. "Už mi bylo naznačeno, co se ode mě očekává a co mám očekávat já. Asi to bude hlavně dobrá nahrávka, přehled ve hře, sehrání přesilovek. Kvůli nim si mě také nejspíš vytáhli do Třebíče na vyřazovací část. V Prostějově se pak se mnou nejspíš počítá i kvůli zkušenostem a jejich předávání mladším klukům," sdělil klubovému webu Jestřábů své první dojmy z nového týmu a očekávání ohledně své role v něm Holík.

Další posilou do obrany je pak zkušený Daniel Kolář, který se na Hané mihl již v loňském ročníku. Tehdy v jestřábí družině stihl odehrát tři zápasy v základní části a jeden v play-off s bilancí jednoho kanadského bodu. Nyní obránce, kterému je 23 let, podepsal s Prostějovem roční smlouvu s opcí.

-ms-

Další články