
Legenda motoristického sportu opět burácí ve Šternberku
Město Šternberk se opět chystá přivítat motoristickou elitu z celé Evropy. Legendární závod do…
09. 04. 2019 - 17:00
Mňam, mňam. Potřebujete rychle uvařit večeři, abyste se mohli věnovat čtení, koukání na televizi, či jiným věcem? Máme pro vás tip na rychlou večeři!
Na cibulovou polévku se sýrem budete potřebovat 200 gramů cibule, 120 gramů tvrdého sýra, 40 gramů másla, 2 lžíce hrubé mouky, jedno vějce, česnek, kari, petrželku a sůl.
A příprava je taky jednoduchá!
Na rozehřátém másle zpěníte mouku, sejmete z plotny, přidáte vejce, polovinu jemně nastrouhaného sýra a za stálého míchání zvolna zahříváte, až se vejce srazí.
Směs pak musíte zalít jedním a půl litru horké vody, přivedete k varu, přidáte cibuli nakrájenou na tenká půlkolečka a vaříte 10 minut.
Potom polévku dokořeníte vegetou a utřeným česnekem, osolíte, necháte přejít varem. Na talířích sypete sýrem a petrželkou.
Mňam a dobrou chuť!
-lub-
Město Šternberk se opět chystá přivítat motoristickou elitu z celé Evropy. Legendární závod do…
Květinová výstava a současně rodinný festival v olomouckém rozáriu přichází letos s podtitulem „100…
Vzájemné trávení volného času zaměstnanců místních firem a klientů vybraných je hlavním posláním…
Velká Bystřice - Rok 2025 je pro Velkou Bystřici mimořádný – město slaví 750 let od první písemné…
Olomouc – Kultovní prostor Olodvorek, který od roku 2020 oživil olomoucké Dolní náměstí, končí.…
Třiadvacátý ročník celostátní sbírky Zasukované tkaničky se odehrává ve středu 14. května. Lidé…