Lanýžové degustační menu

S NOVÝM ŠÉFEM Olomoucké Bistro Helen se mění na Lobster Bistro

Olomoucké Bistro Helen se mění na Lobster Bistro

foto: Lobster Bistro

27. 10. 2024 - 08:19

Olomouc - S italskou lehkostí a vášní pro španělskou gastronomii přichází na olomouckou scénu nový hráč – Lobster Bistro. Tento stylový podnik pod vedením šéfkuchaře Robina Kunce přináší svěží vítr do nabídky místní gastronomie. Najdete jej v nejvyšším patře Galerie Šantovka hned vedle staršího bratra – Lobster Family restaurant.

„Navazujeme na to nejlepší z Bistra Helen, přinášíme čerstvost, nové trendy a radost z gastronomických zážitků. V Lobster Bistru je vítaný každý zákazník,“ říká nový šéfkuchař Robin Kunc. Ten se po létech vaření v předních pražských restauracích a mnoha stážích v zahraničí vrací domů na Hanou. Naposledy působil ve skupině La Collezione u Riccarda Lucqueho v Praze. Teď je připravený to nejlepší z evropské gastronomie přímo do srdce Olomouce.

Bistro vás překvapí nabídkou nového snídaňového lístku, pěti obědových jídel a polévky na týdenním menu, které servíruje až do večerních hodin. Vitrínu obohatí výběr uzenin, sýrů, nakládané zeleniny a několika druhů čerstvého pečiva a sendvičů, které si zcela jistě brzy zamilujete.

Dezerty, koláče a další sladké samozřejmě najdete také, stejně jako lahodnou kávu a další nápoje. Nově můžete vyzkoušet také různé druhy šumivých a tichých vín po skleničce. A  oblíbený brunch? Ten vás bude i nadále čekat každou neděli, jak jste zvyklí. Stylové prostory bistra s jedinečnou terasou budou dále hostit pop upy, degustace a další gastronomické akce. Bližší info najdete na https://www.facebook.com/bistrolobster.

 

 

Další články